joi, 12 noiembrie 2015

Ultima data...

Ultima clipă, ultima strângere de mană și un ultim strop de iubire într-o ultimă privire. Așa-s despărțirile. Frumoase, urâte, pline de emoție sau pline de furie. Sunt călduroase sau reci şi lași acolo toate sentimentele, toate gândurile, toată magia şi energia.

   Dac-ai şti că-i ultima dată când îi mai simți bătăile inimii, l-ai vedea pe de-a-ntregul, un om minunat c-un braț de vise sau l-ai vedea ca pe cel mai înfiorător personaj de desene animate? I-ai contura chipul într-un tablou pus pe noptieră? I-ai sădi flori în suflet sau i-ai smulge tăcerea? L-ai mângâia cu iertare sau l-ai trimite la dracu?

   Şi dacă te-ar săruta c-o ultima fărâmă de iubire, așa brutal sau senzual, cum o făcea odată, l-ai strânge în brate să-l smulgi din lumea asta și sa-l bagi în suflet?

Cu ce strângere de mană i-ai da drumul? Cu ce cuvinte l-ai iubi? Cu ce gânduri ai porni? Cu ce șoapte l-ai săruta și cu ce vibrație l-ai atinge?

   Sau ai tăcea...aşa brusc, îndelung pentru a păși încet, ușor, pe neînsemnate în suflet și să nu mai pleci niciodată? Ai tăcea pentru a asculta cântecul inimilor voastre? Ai tăcea pentru a vă reuni încă odată? Ultima dată? Ai tăcea pentru a medita, pentru a renaște?

   Când taci, toată revolta din tine se liniștește, te dezbraci de substraturi, de cuvinte grele și auzi iubirea și iertarea. Când taci, îi dai răgaz inimii să bată, să simtă, să rezoneze şi să ierte, să audă, să asculte și să înțeleagă.

   Se aude ceva! Se aude vocea din noi, din iubire și emoție.

  Cuvintele pot îngropa sentimentele. Cuvintele pot murdari. Cuvintele pot strica într-o clipă ceea ce simțurile au construit într-o poveste. Lasă-le să plutească!

   Dacă ai ști că-i ultima iubire, i-ai spune ceva sau ai tăcea?

With LOVE,
A.S.


Un comentariu: