vineri, 11 iulie 2014

Scrisoare de la Viaţă


Din inimă                                                                            11.07.2014


                                                                     Dragă omule,

   Azi ți-am amintit că nu pornesc odată cu tine de la start și nici nu mă opresc în loc atunci când pierzi sau câștigi. Am ritmul meu. Așa că nu mă forța și nu mă lega de gât ca pe o cheie. Doar simte-mă, trăiește-mă! Nici nu știi când vei învăța să zbori.

   Eu nu mă învârt în jurul tău. M-am așezat în tine...și-mi e bine. Am o priveliște minunată și vreau să te invit s-o vizitezi și tu. Câteodată cred că ești orb în suflet. Și tu știi oare cam cât infern poate exista într-un asemenea loc întrucât nici nu mă observi? Trăiesc pretutindeni, în oameni, în păduri și în nori. Apreciază-mă! Spune-le oamenilor, prin care mă manifest, cantitatea de iubire ce o cântăresc! Expune-le interiorul tău! Mângâie-mi frunzele, ascultă-mi ploaia, miroase-mi teiul! Lasă fiecare formă de energie în care exist să pătrundă în tine. Arată-le iubire și respect, azi, cât simți, căci poate nu va mai exista o data viitoare. Poate vei învăța să zbori mai devreme decât crezi și atunci n-ai să mai ai simțiri.

   Când sunt cu tine, puține lucruri le mai poți lua de la zero. Le iei așa cum sunt, te conformezi chiar dacă ai vrea să le repari. Îți e jenă, îți e teamă și amâni. Amâni pentru un nou răsărit plin de speranțe, dar realizezi că tot tu cu mine și aceleași sentimente am rămas.

    Privește-mă pe mine, viața ta! Îți place cum m-ai crescut? Ai vrea să mă educi? Ai vrea sa-mi pui la fereastră un coș cu bucurii? Atunci rostește adevărul! Fă-ți curaj și arată-le cam câtă iubire au sădit în tine cei din jur. Nu lăsa clipa să se ducă odată cu mine. Profită! Simte-o! Trăiește-o! Căci va veni o zi când ai să faci bilanțul oamenilor plecați din viața ta. Unii au plecat de bunăvoie construindu-și cuiburi în alte inimi sau în alte pământuri, iar pe alții i-ai gonit tu, regretându-i mai apoi că ți-au smuls ocazii pentru a evolua. Poate ai vrea să le expui interiorul tău chiar cu riscul de a fi judecat. Dar dacă vrei să te eliberezi, fă-o! Exersează în oglindă mai întâi, dar să nu dureze prea mult.

Eu nu te părăsesc, eu te conduc spre nemurire!

Cu dragoste,
Viața!

P.S. Nu aștept răvaș de la tine. Tu doar încearcă să te dezbraci de prejudecăți și să faci ceea ce simți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu