sâmbătă, 1 martie 2014

O școală pt ăștia mari

   Sa înființeze cineva o școală! O școală pentru noi ăștia mari.
   Avem nevoie să reînvățam să simțim, să privim, să trăim pur și simplu. Este bună și gândirea, dar parcă a pătruns în noi  și le-a deranjat pe celelalte. Prea trecem prin viață ca printr-un muzeu comentând exponatele. Ba admirându-le, ba criticându-le. Opriți-vă, așezați-vă și jucați-vă cu gândurile, cu sentimentele! Ele sunt simple ca picătura de rouă, noi le facem sa se evapore.

   Avem nevoie să învățam să aducem spațiu în suflet! Simt că nu mai avem loc de atâta singurătate. Dacă nu, măcar să învățam cum să ne facem curățenie în suflet, să le facem loc sentimentelor pure. Uitați-vă la copii! Ei n-au gândit prea mult și au sufletul plin de iubire și iertare. Au sufletul încăpător cât pentru un univers întreg. Ei nu stau niciodată să se gândească la răspunsurile potrivite. Ei doar spun ce au în suflet.

   Primește în cămăruța ta tot ce te face fericit, de la locuri până la oameni! Bate-ți în cuie tot ce te emoționează și eliberează ca nu cumva să ți le ia cineva. Nu planifica nimic, doar simte ceea ce ai vrea să fii. Lasă-i pe oameni să te viziteze, ba chiar cere-le și un autograf pentru o amintire pe vecie. La final, tuturor le vei mulțumi pentru cum va arata căsuța ta.

   Nu-i așa ca-i minunat să vă vină să vă suiți la cer? Emoționantă e clipa când te poți exprima fără cuvinte, când fără să vrei corpul tău emite vibrații, energii ce vin direct din locul ăla sacru și atinge alt suflet reușind să-l calmeze și să-l deschidă.

With LOVE,
A.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu